Методика створення імітації роботи промислових технічних виробів та систем - Ніконенко, О. А.; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr (ТДАТУ, 2018)
Розглядається методика створення анімації процесу роботи пропонованого виробу.
Keywords: створення імітації роботи; КОМПАС-3D; бібліотека анімації