Дезінфікуючі устілки з підігрівом. Опис до патенту на корисну модель № 157119. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Постол, Юлія Олександрівна; Кушлик, Роман Васильович; Кушлик, Руслан Романович; Шквиря, Володимир Вікторович (My University, 2024)
Дезінфікуючі устілки з підігрівом містять нижню оболонку устілки, нагрівальний елемент, верхню оболонку устілки. На нижню оболонку устілки встановлено ультрафіолетову світлодіодну смугу та USB роз'єм, а у верхню оболонку устілки над ультрафіолетовою світлодіодною смугою вмонтовано прозору поліметилметакрилатову вставку.
Keywords: дезінфікуючі устілки; устілки з підігрівом; теплозахисний одяг; підігрів взуття; ультрафіолетова дезінфекція; ультрафіолетова світлодіодна смуга; бактерицидне випромінювання