Енергетичний баланс та закон оптимального керування мотоблоком з тяговим електродвигуном постійного струму - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2008)
UK: Робота присвячена отриманню рівняння енергетичного балансу мотоблока з електроприводом, основних енергетичних співвідношень, що визначають властивості тягового електродвигуна та обґрунтуванню закону оптимального керування тягового електродвигуна постійного струму по максимуму ККД . EN: Work is devoted the receipt of equalization of power balance of mo-tor-block with electric motor, basic power correlations which determine properties of hauling electric motor and traction law of optimum manage-ment of hauling electric motor of direct current .
Power balance and law of optimum management a motor-block is with hauling electric motor of direct current
Keywords: мотоблок; міні-техніка; електродвигун; енергетичний баланс; закон керування; електропривод; мобільні агрегати; міні-трактори; експлуатація мотоблока; ефективність мотоблока