Опис до патенту на корисну модель № 135956 "Робочий орган ротаційної борінки" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Робочий орган ротаційної борінки містить диск з зубцями. Зубці виконані спіралеподібної форми, з лобової і тильної сторони яких є ріжуча кромка, на якій виконані щербини, а периферійні кінці зубців послідовно розведені в різні боки, перпендикулярно площині напрямку руху. При цьому ширина оброблювальної смуги кожним зубцем щонайменше вдвічі більша за його товщину
Keywords: робочий орган ротаційної борінки; ротаційна борінка; сільське господарство; боронувальні агрегати; культиваторні агрегати; обробіток ґрунту