Автоматизація маркетингу за допомогою цифрових платформ - Куций, В. С. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасному цифровому середовищі автоматизація маркетингу стає не просто зручним інструментом, а стратегічною необхідністю для більшості компаній. Швидкість змін у поведінці споживачів, розвиток електронної комерції та зростання кількості каналів комунікації змушують бізнес адаптуватися до нових умов. Саме тому автоматизовані цифрові рішення відіграють провідну роль у забезпеченні ефективної взаємодії з клієнтами, оперативного реагування на запити ринку та вдосконалення бізнес-процесів загалом.
Keywords: автоматизація маркетингу; цифрові платформи; соціальні мережі