АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2019)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у березні.
Keywords: лідери вищої освіти; золота медаль; дозвілля; спорт; літературна година