Управління конкурентоспроможністю підприємства в ринкових умовах: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Смелянський, Денис Анатолійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою магістерської роботи є обґрунтування теоретичних положень і практичних рекомендацій щодо формування та утримання конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Методологічною основою дослідження є діалектичний метод пізнання, застосований у процесі дослідження проблем формування системи управління розвитком конкурентних переваг. При вирішенні поставлених задач для досягнення мети використовувались наступні методи: абстрактно-логічний; системного узагальнення; аналізу і синтезу; соціологічні методи; кореляційний аналіз; матричний; фінансовий аналіз; розрахунково-та графічний.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; ринкові умови; сiльськогосподарські пiдприємства; стратегічний розвиток підприємств; конкуренція; конкурентноздатність; конкурентоспроможність