Методологія формування потенціалу підприємства - Розуменко, Світлана Миколаївна; Розуменко, Светлана Николаевна; Rozumenko, Svitlana (My University, 2021)
Процес формування потенціалу підприємства є одним з напрямків його економічної стратегії і передбачає створення й організацію системи ресурсів та компетенцій таким чином, щоб результат їхньої взаємодії був фактором успіху в досягненні стратегічних, тактичних і оперативних цілей діяльності підприємства. Рішення щодо формування потенціалу орієнтовані на майбутнє і тому базуються на попередніх умовах розвитку релевантних факторів, тобто певних передумовах.
Keywords: потенціал підприємства; зовнішня політика; прийняття рішень; наукові підходи