Аналіз збирання соняшника - Новосельцев, Р. В.; Бугай, В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Через 35-40 днів після цвітіння у фазі жовтої стиглості завершується нагромадження олії в насінні. Далі відбувається фізичне випаровування води із сім'янки і настає фаза повної стиглості
Keywords: збирання соняшника; вирощування соняшника; олійні культури