Інформаційна онлайн-система для автоматизації роботи піццерії - Зайцева, А. М. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасному світі успішний бізнес у сфері громадського харчування неможливо уявити без цифрової трансформації. Через значні переваги до конкурентоспроможності, багатьом компаніям необхідно мати власний сайт. І саме такі сайти утворюють сферу електронної торгівлі, або e-commerce Для піццерій, як і для інших закладів швидкого обслуговування, критично важливою є швидкість прийняття замовлень, точність обліку й ефективна логістика доставки. Метою роботи є розробка веборієнтованої інформаційної системи, яка дозволяє автоматизувати ключові бізнес-процеси піццерії. Ьільшість готових рішень на ринку або надто дорогі, або не дозволяють повноцінно адаптуватися під потреби малого бізнесу. Тому актуальним та перспективним є створення власної онлайн-системи з відкритим кодом, яка дозволить автоматизувати замовлення, вести облік, керування меню та аналітику для піццерії.
Keywords: онлайн-система; бізнес; піццерія