Експериментальні дослідження котка вібраційно-осциляторної дії - Карташов, С. Г.; Дядя, Віктор Михайлович; Дядя, Виктор Михайлович; Diadia, Viktor; Саньков, Сергій Михайлович; Саньков, Сергей Михайлович; Sankov, Serhii; Дудка, В. С. (My University, 2013)
UK: В роботі приведена матриця планування та результати експериментальних досліджень котка вібраційно-осциляторної дії. RU: В работе представлена матрица планирования и результаты экспериментальных исследований катка вибрационно-осциляторного действия. EN: Planning matrix and results of experimental research of vibratory and oscillatory calendar.
Експериментальные испытания катка вибрационно-осцилляторного действия
Experimental research of vibratory and oscillatory calendar
Keywords: технологічний процес; апріорний аналіз; щільність ґрунту; швидкість проростання насіння; осциляторна дія