Вибір технічних засобів фертигації інтенсивних насаджень яблуні - Торопова, А. В. (ТДАТУ, 2021)
З урахуванням загальноприйнятних схем посадки яблуні і переважних типів ґрунту в саду, крапельна система здатна змочити увесь кореневмісний шар ґрунту. Для внесення добрив при зрошенні насаджень яблуні пропонується використовувати інжектор типу "Ventury".
Keywords: підживлення рослин; fertigation; внесення добрив; фертигація; водорозчинні мінеральні добрива