Аналіз сільськогосподарських витрат у контексті управлінського обліку - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (Умань: Видавець «Сочінський М.М.», 2020)
Операційна діяльність є основною складовою формування доходів сільськогосподарських підприємств. До основних категорій, які характеризують операційну діяльність належать: виробнича собівартість реалізованої продукції, виручка від реалізації, прибуток від основної діяльності. Всі ці показники відображаються в бухгалтерській звітності підприємств та можуть розглядатися з точки зору як фінансового так і управлінського обліку.
Keywords: фінанси; управлінський облік; фінансовий облік; сільськогосподарські витрати