Технологічна підготовка майстерні товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Україна» Мелітопольського району Запорізької області до ремонту автомобілів: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Голуб, Євген (My University, 2021)
В забезпеченні посиленої діяльності господарства важлива роль належить їх ремонтній службі. Раціональне і ефективне використання машин і обладнання забезпечується високим рівнем їх технічного обслуговування і ремонту, наявності необхідної кількості запасних частин.
Keywords: машини; обладнання; ремонт; ремонтні майстерні