Переваги та недоліки CAD-системи «Geomagic design» - Дуков, В. О. (ТДАТУ, 2021)
Програмне забезпечення для обробки даних 3D-сканування дозволяє створювати віртуальні тривимірні моделі фізичних об’єктів з метою виконання контролю геометрії та реверс-інжинірингу в системах CAD/CAM/CAE.
Keywords: програмний продукт; 3D-сканер; САПР; CAD-моделі; технологія