Проблема маститу у корів на сучасних молочних комплексах - Маранді, П. М.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2017)
Вирішення проблеми отримання якісного і безпечного коров'ячого мо-лока є одним з пріоритетів для країни. Молоко лише тоді повною мірою відповідатиме своєму призначенню, якщо буде отримано від здорових корів і при строгому дотриманні санітарних вимог.
Keywords: молоко; мастит; молочні комплекси; молочне скотарство; санітарні вимоги; доїння; доїльні установки