Конструкція пристрою для імпульсного заморожування харчових продуктів - Зайцев, Р. Р.; Чердаклієв, А. А. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Розглянуто передумови застосування імпульсного заморожування харчових продуктів та запропоновано конструктивну схему пристрою для імпульсного заморожування
Keywords: харчове виробництво; харчові продукти; заморожування; імпульсне заморожування; холодильні технології