Спосіб контролю й очищення води в теплообмінних апаратах. Опис до патенту на корисну модель № 157077. Україна - Бережецький, Олександр Васильович; Кюрчев, Володимир Миколайович; Мовчан, Сергій Іванович (My University, 2024)
Спосіб контролю й очищення води в теплообмінних апаратах, при якому відбуваються процеси контролю обробки води приладом імпульсної високочастотної електромагнітної обробки. При цьому очищення води від механічних домішок здійснюють з використанням в обладнанні комбінованого пристрою.
Keywords: мастилоохолоджуюча система; теплообмінний апарат; механічні домішки; електромагнітний контроль