Оцінка сучасного стану галузі страхування цівільно-правововї відповідальності автовласників в Україні - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla (ТДАТУ, 2013)
У даній статті розглянуто сучасний стан галузі страхування цивільно-правової відповідальності автовласників в Україні, виявлені основні проблеми розвитку ринку страхування цивільної відповідальності автовласників та запропоновані шляхи їх вирішення.
Keywords: страхування; страхове відшкодування