Методика планування експериментів для визначення енергетичних характеристик зерноочисних машин - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Карпова, О. П. (My University, 2005)
UK: Одним із шляхів раціонального використання електроенергії на зернопунктах є розробка питомих науково- обґрунтованих норм споживання електроенергії, які необхідно установити на основі енергетичних характеристик агрегатів або окремих машин. При цьому запропоновано урахувати вплив різних факторів на енергетичні характеристики методом планування експериментів. EN: One of ways of the rational use of electric power on a corn processing sites is development of the specific scientific-grounded norms of consumption of electric power that should be set on the basis of power consumption of aggregates or separate machines. Thus it is offered to take into account influence of different factors by the method of experiment planning.
Меthod of planning of experiments for power consumption determination of gran cleaners
Keywords: питомі норми споживання; енергетичні характеристики; раціональне використання електроенергії; багатофакторний експеримент