Інвестиційна пріоритетність галузей економіки: монографія - Гуткевич, С. О.; Шеремет, О. О.; Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna; Музиченко, Г. Г.; Шендерівська, Л. П.; Каїра, Л. Г.; Кобилянська, Л. М.; Русан, В. М.; Бойко, В. О.; Коротун, О. П.; et al. (My University, 2021)
В монографії представлені матеріали досліджень з питань забезпечення активізації інвестиційної діяльності в галузях економіки, проведених в рамках науково-дослідної роботи кафедри міжнародної економіки. Розглянуто основні пріоритети економічного розвитку галузей економіки.
Keywords: інвестиційна діяльність; економічний розвиток; інвестиційна політика; монографія