Спеціалізований програмний модуль визначення норм часу виконання аварійно-рятувальних робіт - Видренко, О. О.; Іванова, В. В.; Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia (My University, 2018)
Робота конструктора на повсякденному виробництві найчастіше зводиться до модифікації вже існуючого виробу, у відповідності з новими розрахунковими даними. Застосовування у промисловості тривимірних систем автоматизованого проектування (САПР) вирішує завдання проектування і розрахунку потрібного класу виробів. Для цього необхідно об'єднати розрахунковий модуль, що визначає розмірні та інші параметри проектованого об'єкта з вже наявними в САПР тривимірним геометричним ядром.
Keywords: деталі; вузли; техніка; автоматизоване проектування; модель; модуль