Аналіз технологічного процесу барабанних сушарок - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii (My University, 2019)
Сучасний рівень розвитку сільського господарства та тваринництва спонукає виробників до зменшення енергоємності процесів виробництва продукції та збільшення продуктивності обладнання. Рівень відходів галузей тваринництва та рослинництва значно зменшився, враховуючи великий відсоток переробки саме вторинної, або побічної продукції. Тому на нашу думку використання морально застарілих технологій слід застосовувати при значному рівні їх вдосконалення та розробці на базі існуючих технологій більш технологічних приладів та обладнання.
Keywords: методи сушіння; зерновмісна суміш