Вдосконалення технології та організації ремонту техніки в майстерні сільського фермерського господарства «Утро» Токмацького району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Шкарупіло, Євген (My University, 2021)
В даний час господарства знаходяться у становищі, коли скорочена мережа спеціалізованих ремонтних підприємств, відсутнє централізоване постачання запасних частин і ремонтних матеріалів. Тому господарства мусять виконувати силами своїх ремонтних майстерень комплекс робіт, раніше їм не властивих. У даний час великий обсяг ремонтних робіт ( 75 % і більш) виконується в господарствах власними силами у своїх майстернях і в основному в осінньо-зимовий період.
Keywords: ремонт техніки; технічне обслуговування; удосконалення технологічного обладнання; технічна підготовка