Аналіз структури експорту та імпорту промислової продукції - Утьєва, Д. М.; Попова, Тетяна Вікторівна; Попова, Татьяна Викторовна; Popova, Tetiana (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Експорт – це головний спосіб, який вдосконалює розвиток країни. Адже, це є вивіз товару з країни «продавця» у країну «покупця». Він сприяє потоку коштів у країну, тим самим підвищуючи рівень розвитку та залучення інвестицій до країни. Окрім залучення коштів, у країну, він сприяє пошуку нових інвестицій через якість запропонованої продукції
Keywords: вивіз товару з країни; поток коштів у країну; залучення інвестицій до країни; зовнішньоторговельний обіг країни; міжнародна торгівля