Повышение экономичности и мощности бензинового двигателя - Гуйва, Сергій Дмитрович; Гуйва, Сергей Дмитриевич; Gooiva, Serhii (ТДАТУ, 2016)
RU: Работа посвящена перспективе повышения экономичности бензинового двигателя путем использования бензоэтанольного топлива с применения дополнительной системы топливоподачи этанола и повышения степени сжатия до є=14-16, представлена электронная схема системы автоматического управления топливоподачей двигателя. UK: Робота присвячена перспективі підвищення економічності бензинового двигуна шляхом використання бензоетанольного палива з використанням додаткової системи паливоподачі етанолу та підвищення ступеню стиснення до є =14-16, представлена електронна схема системи автоматичного управління паливоподачою двигуна. EN: The work is dedicated to the long term increase of the gasoline engine efficiency through the use of fuel with the application of petrol-ethanol fuel system and increase of the compression ratio to є = 14-16. Electronic circuit of the automatic engine fuel control is also presented.
Підвищення економічності та потужності бензинового двигуна
Higher efficiency and capacity petrol
Keywords: двухтопливный бензиновый двигатель; этанол; топливо Е-85; детонация