Зміни техніко-експлуатаційних показників МЕЗ під впливом на них надійності - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2010)
UA: В статті представлено результати щодо аналітичного опису оцінення техніко-експлуатаційних показників МЕЗ з урахуванням показників надійності та перспектив їх розвитку. RU: В статье представлены результаты аналитического описания оценки технико-эксплуатационных показателей МЕЗ с учетом показателей надежности и перспектив их развития. EN: Results of the analytical description of an estimation of tehniko exploitation parameters МEZ under affecting on them of parameters of reliability and prospects of their development are presented іn paper.
Изменения технико-эксплуатационных показателей МЕЗ под влиянием на них надежности
Сhange of tehniko-exploitation parametres MEZ under affecting on them reliability
Keywords: надійність; МЕЗ; показник; модель; наробіток; ефективність; технічний рівень; сільськогосподарське виробництво; паливо; трактор; техніко-експлуатаційні покузники