Проектування інформаційних систем : лабораторний практикум - Зінов'єва, Ольга Геннадіївна; Шаров, Сергій Володимирович; Гешева, Ганна Валеріївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Лабораторний практикум підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Проектування інформаційних систем», яка включена у навчальний план підготовки бакалаврів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». Містить опис принципів і методів проектування інформаційних систем для довільного предметного середовища на основі комп’ютеризованих засобів і технологій. Розглянуто методи побудови потокових моделей, моделей, орієнтованих на дані, моделей планування бізнес-процесів та моделей побудованих на мові UML із застосуванням CASE-засобів BPWin, ERWin, Rational Roze та ARIS Express.
Лабораторний практикум для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»
Keywords: проектування інформаційних систем; методи побудови потокових моделей; моделі планування бізнес-процесів; моделі побудовані на мові UML