Матеріали IX Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2021 року. Механіко-технологічний факультет - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на IX Всеукраїнську науково-технічну конференцію здобувачів вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: система Solid Works; стан лісництва; компанія SolidCAM Ltd; САПР; комп'ютерна графіка; віртуальні тренажери; велосипеди; Кoмпaс-3D; PowerMill; чорнова обробка; 3D-сканування; геометричні засоби