Забезпечення фінансової стійкості страхових компаній - Чкан, Ірина Олександрівна; Чкан, Ирина Александровна; Chkan, Iryna (My University, 2014)
UK: Стаття присвячена визначенню основних факторів, які впливають на фінансову стійкість страхових компаній та визначенню критеріїв її забезпечення. Визначено, що на фінансову стійкість страховика впливають фактори як внутрішнього, так і зовнішнього походження, різних як за характером, так і за ступенем впливу. Забезпечення фінансової стійкості страхових компаній залежить від збалансованості та стабільності всього національного інституту страхування, успішного залучення страховиками іноземних інвестицій на міжнародному ринку капіталів, модернізація та пристосування до вимог суспільства власного бізнесу. RU: Статья посвящена определению основных факторов, которые влияют на финансовую устойчивость страховых компаний, а также определены критерии её обеспечения. Определено, что на финансовую устойчивость страховика влияют факторы как внутреннего, так и внешнего происхождения, разных как по характеру, так и по степени влияния. Обеспечение финансовой устойчивости страховых компаний зависит от сбалансированности и стабильности всего национального института страхования, успешного привлечения страховиками иностранных инвестиций на международном рынке капиталов, модернизация и приспособление к условиям общества собственного бизнеса. EN: The article is devoted to determination of the main factors that affect the financial stability of insurance companies, and also defines the criteria for its provision. Determined that the financial stability of the insurer is influenced by factors both internal and external origin, different in nature, and the degree of influence. Ensuring the financial stability of the insurance companies depends on the balance and stability of the whole of the national insurance Institute, the successful raising of the insurer foreign investments in the international capital market modernization and adaptation to the conditions of the society own business.
Обеспечение финансовой устойчивости страховых компаний
Ensuring the financial stability of the insurance companies
Keywords: страхування; страховий ринок; страхова компанія; фінансова стійкість; фактори впливу; страхование; страховой рынок; страховая компания; финансовая устойчивость; факторы влияния; insurance; insurance market; insurance company; financial sustainability; factors of influence