Ринок автозапчастин в Україні - Коваленко, В. А.; Арестенко, Тетяна Вікторівна; Арестенко, Татьяна Викторовна; Arestenko, Tetiana (ТДАТУ, 2020)
Економічна криза в країні і законодавча творчість членів Верховної ради зробили найбільш перспективним такий сегмент вітчизняного ринку як автомобільний «секонд-хенд». Старі автомобілі з Європи після пом'якшення митних бар'єрів стали виходом для багатьох автолюбителів України, яким нові авто з фірмових салонів сьогодні просто не по кишені. Все сказане вище підтверджує актуальність статті.
Keywords: організації свого бізнесу; ринок автозапчастин; вторинний ринок; неоригінальні запчастини; конкуренція на ринку автозапчастин