Біологія: конспект лекцій - Аюбова, Ельнара Мусаібовна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Конспект лекцій складено з метою допомогти здобувачам ступеня вищої освіти під час підготовки до занять, заліків, екзаменів та навчальної практики із курсу «Біологія». Вивчення лекційного блоку навчальної дисципліни «Біологія» здобувача- ми ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності Е2 «Екологія» за ОПП Екологія дозволяє отримати біологічні знання, які необхідні екологам у їхній професійній діяльності. Завдяки лекційному матеріалу ЗВО отримують теоретичну базу, яка буде затребувана в майбутньому при виявленні екологічних проблем, плануванні та організації природоохоронних заходів, проведенні моніторингу навколишнього середовища, проведенні робіт зі збереження рідкісних та зникаючих видів тварин, рослин та грибів на території України. Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності Е2 «Екологія» за ОПП Екологія Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Запоріжжя, ТДАТУ, 2025. – 195 с.
Keywords: Біологія для екологів; зі спеціальності «Екологія»; ОПП Екологія