"Мрія" обирає найкращих - Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna (My University, 2014)
У 2014 році переможцями конкурсу "Кращій студент" стали студенти ТДАТУ Дмитро Іванков і Аліна Дунаєва.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ