Методики розрахунку установок з гідроструминними і лопатевими насосами - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Кулінченко, В. Р.; Кулинченко, В. Р.; Koulintchenko, V.; Деменюк, О. М.; Demeniuk, O. (ТДАТУ, 2010)
UK: В роботі розглядаютьсм методики інженерних розрахунків і конструювання установок з гідроструминними і лопатевими насосами насосів, які дозволяють поліпшити технологічні показники як відцентрових так і струминних насосів. RU: В работе рассматриваются методики инженерных расчетов и конструирования установок из гидроструйными и лопастными насосами насосов, которые позволяют улучшить технологические показатели. EN: Engineering calculation and hydro-jet and blade pump plants designing methods are considered in the article that make it possible to improve technological rates of both blade and jet pumps.
Методики расчета установок из гидроструйными и лопастных насосов
Calculation methods of hydro-jet and blade pump plants
Keywords: установки; гідроструминні насоси; лопатеві насоси; схеми; ККД; напір; подача; тиск