Дослідження сингулярностей хвильового фронту когерентного випромінювання при відбитті від шорсткої поверхні - Морозов, Микола Вікторович; Морозов, Николай Викторович; Morozov, Mykola (Мелітополь: ТДАТУ, 2014)
UK: Розглянуто процес утворення спекл-поля при відбиванні когерентного світла від шорсткої поверхні та виникнення гвинтових дислокацій хвильового фронту. Застосовано математичне моделювання при визначенні кількості можливих сингулярностей хвильового фронту спекл-структури. RU: Рассмотрен процесс образования спекл-поля при отражении когерентного света от шероховатой поверхности и возникновения винтовых дислокаций волнового фронта. Использовано математическое моделирование при определении количества возможных сингулярностей волнового фронта спекл-структуры. EN: The process of speckle field formationreflected coherent light from rough surface and origin of wave front crew dislocation were investigated. In order to define possible number of speckle structure wave front singularities mathematical modeling was used.
Исследование сингулярностей волнового фронта когерентного излучения при отражении от шероховатой поверхности
Research of wave front singularities in reflected coherent light from rough surface
Keywords: спекл-структура; відбиття когерентного світла; шорстка поверхня; гвинтові дислокації хвильового фронту