Сучасні трактори сільськогосподарського призначення. Трактори країн СНД: посібник - Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii (Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2018)
В посібнику представлено класифікацію сучасних тракторів сільськогосподарського призначення. Наведено конструктивні особливості та основні технічні характеристики сучасних тракторі, що виробляються в країнах СНД.
Keywords: трактори; агротехніка