Розробка установки для подрібнення сухого молока - Тішин, В. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Розроблена установка для подрібнення сухого молока використовується в лініях виробництва пастеризованого відновленого молока.
Keywords: сухе молоко; пастеризоване молоко; ринок обладнання; мотовило; молоко