Психолого-педагогічні основи процесу формування здоров’язберігаючої компетентності студентів ВНЗ у процесі занять з фізичного виховання: антропологічний вимір - Пономаренко, М. В.; Верховська, Марина Володимирівна; Верховская, Марина Владимировна; Verkhovska, Maryna (My University, 2010)
UK: У статті розглядаються психолого-педагогічна характеристика, функції, принципи і компоненти особливостей формування здоров’язберігаючої компетентності студентів у процесі занять фізичною культурою. RU: В статье рассматриваются психолого-педагогические характеристики, функции, принципы и компоненты особенностей формирования здоровьесберегающей компетентности студентов в процессе занятий физической культурой. EN: In this article description psychological and pedagogical characteristics, functions, principles and components of features of forming of the Healthpreserving Competence of the Students in the process of employments by a Physical Training.
Психолого-педагогические основы процесса формирования здоровьесберегающей компетентности студентов в процессе занятий по физическому воспитанию
Psychological and pedagogical basics of process of forming of the Healthpreserving сompetence of the students in the process of employments of physical training
Keywords: здоровий спосіб життя; функції формування ЗЗК; освітня; рекреативна і оздоровлююча; комунікативна; формувальна; інформаційна; здоровый образ жизни; функции формирования ЗСК; образовательная; рекреативная и оздоравливающая; коммуникативная; формировочная; информационная; healthy way of life; functions o f forming of the HPC; educational; recovery and healthy; communicative; forming; informative