Електронний пристрій телеметричного контролю та захисту групи асинхронних двигунів - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (My University, 2015)
Електронний пристрій діагностує режими роботи групи асинхронних двигунів при несиметрії напруг мережі за рахунок контролю напруги зворотної послідовності i температури обмотки статора кожного асинхронного двигуна, забезпечуе включения полегшуючого режиму роботи для кожного двигуна при глибокій несиметрії на час завершения технологічного процесу.
Keywords: електронний пристрій; асинхронні двигуни; напруга; обмотка статор