Особливості нарахування податку на додану вартість у сільськогосподарських підприємствах - Косторной, С. В. (Мелітополь: Вид-во Мелітопольська типографія "Люкс", 2013)
UK: Розглянуто особливості нарахування податку на додану вартість у сільськогосподарських підприємствах, зокрема застосування спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість згідно Податкового Кодексу України. RU: Рассмотрены особенности начисления налога на добавленную стоимость в сельскохозяйственных предприятиях, в частности применение специального режима налогообложения налогом на добавленную стоимость согласно Налоговому Кодексу Украины. EN: The features of VAT calculation in agricultural enterprises, including the use of a special tax regime of VAT are considered according to the Tax Code of Ukraine.
Keywords: оподаткування; податок на додану вартість; спеціальний режим оподаткування ПДВ; нарахування податку; складання податкової звітності; кошти; налогообложение; налог на добавленную стоимость; специальный режим налогообложения НДС; taxation; VAT; special VAT