Вплив соціального капіталу громади на «зелене» зростання країни - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2020)
Завдяки формуванню та ефективному використанню соціального капіталу громад можливо прискорення поширення необхідної інформації щодо переваг «зеленої економіки», просування «зелених» ініціатив та проектів, обміну практичним досвідом вирішення проблем енергоефективності, поводження з відходами, залучення інвестицій для реалізації проектів «зеленої економіки». В свою чергу, «зелене» зростання буде сприяти росту довіри всередині спільноти територіальної громади, тим самим слугувати формуванню її соціального капіталу.
Keywords: соціальний капітал; концепція зеленої економіки; екологічні ризики; енергоефективні заходи; енергоефективність; енергозбереження; соціальні мережі