Дисципліна «Іноземна мова» (англійська): навчально-методичний посібник з розвитку навичок читання та говоріння для студентів ОКР «Бакалавр», напрям підготовки «Агрономія» - Шевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana (ТДАТУ, 2016)
Затверджено методичною комісією факультету Агротехнологій та екології
Keywords: студент; лексико-комунікативні вправи; словник; глосарій агрономічних термінів; позааудиторне читання