Використання кабачків в якості сировини для виробництва швидкозамороженої продукції - Крєстов, В. Г. (ТДАТУ, 2021)
Розглянуто основні характеристики кабачків та їх основні характеристики як перспективного об’єкта на ринку швидкозамороженої продукції та представлена технологічна лінія виробництва такого продукту.
Keywords: кабачки; зберігання після збирання; швидке заморожування; консервування; заморожування