Розробка розвиваючої квест - гри для учнів початкової школи "У пошуках скарбу" - Серков, І. Д.; Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Розвиток інформаційних і комунікативних технологій має колосальний вплив на зміни, що відбуваються в сучасній освіті. Інформаційно - освітнє середовище сучасних дітей не обмежується рамками навчального матеріалу освітніх областей в школі і додатковою освітою. Сучасна дитина - це "приймач" і "передавач" колосального потоку інформації, одержуваної ним в процесі спілкування з іншими людьми, зі ЗМІ, мережі Інтернет
Keywords: квест-ігра; розвиваючі ігри; початкова школа; інноваційні педагогічні технології