Опис до патенту на корисну модель № 41180 "Циліндричне решето" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Циліндричне решето, що складається з двох півциліндрів, неперфорованих Г-подібних профілів і стикових планок, яке відрізняється тим, що в верхній і в нижній частинах півциліндрів встановлені пояси жорсткості, які оснащені П-подібними рукоятками
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; пристрій, що поділяє зернові матеріали за розмірами; машини для очищення та сортування зерна і насіння