Вдосконалення конструкції зернового сепаратора - Олексієнко, В. В.; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym (ТДАТУ, 2018)
В статі проаналізовано можливість модернізації зернового сепаратора барабанного типу. З метою покращення якості видалення домішок та зменшення механічних пошкоджень зернової маси розроблена конструкція гумових очисників решіт.
Keywords: зерновий смепаратор; очищення насіннєвого матеріалу; післязбиральна обробка зерна; зерноочисні машини