Переваги використання та пepспeктиви poзвитку тeплoвих aкумулятopів - Умapoвa, O. O.; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Фучаджи, Наталя Олександрівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2022)
UA: На даний час як учених, інженерів- теплоенергетиків, практиків (проектувальників, монтажників, експлуатаційників), так і пересічних громадян цікавлять питання енергозбереження. Це не дивно, адже без перебільшення можна сказати, що людство стоїть на порозі енергетичної кризи. З огляду на різке підвищення цін на комунальні послуги в Україні через повномасштабне вторгнення рф на територію України, можна зробити висновок, що ціни не тільки на газ і нафту, але й інші ресурси необхідні для функціонування людини в подальшому будуть збільшуватись. За умов, коли в багатьох містах зруйнована система централізованого теплопостачання, її відновлення часто економічно недоцільно. Відновлення великих котелень і теплових мереж, при відсутності експлуатації останніх протягом декількох років, вимагає значних, часто економічно необґрунтованих капітальних витрат.
Умapoвa O. O., Верхоланцева В. О., Фучаджи Н. О. Переваги використання та пepспeктиви poзвитку тeплoвих aкумулятopів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, м. Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р. Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 192-194.
Keywords: тeплoвi aкумулятopи; тeплoпoстaчaння; енергозбереження; використання