Адміністративні послуги, як складова регіонально-адміністративного менеджменту - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna; Танасова, Н. (ФОП Однорог Т. В., 2021)
Однією з визначальних ознак сучасної української держави є запровадження європейських стандартів. Мова йде про відносини між владою і громадою (громадянами), сутність яких полягає не в управлінні суспільством, а в наданні послуг, у «служінні» інтересам суспільства і людини. Саме через місцеве самоврядування найповніше може бути реалізована ідея здійснення влади народом безпосередньо, вирішено важливі питання надання адміністративних послуг.
Keywords: місцеве самоврядування; адміністративні послуги; надання адміністративних послуг; реєстр