Управління збутовою діяльністю підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Болтянський, Олександр Борисович (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою кваліфікаційної магістерської роботи є теоретичне узагальнення існуючих методичних підходів до процесу удосконалення управління збутовою діяльністю підприємства та обґрунтування авторського бачення вирішення названої проблеми.
Keywords: збутова діяльність підприємства; цінова політика; комерційна діяльність; управління підприємством; товаропросування