Пристрої контролю, діагностування та захисту асинхронних двигунів при несиметрії напруг мережі живлення - Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym (My University, 2018)
UK: Робота присвячена аналізу пристроїв діагностування та захисту асинхронних двигунів від аварійних режимів, які викликані несиметрією напруг мережі живлення. RU: Работа посвящена анализу устройств диагностики и защиты асинхронных двигателей от аварийных режимов, вызванные несимметрией напряжений сети. EN: The work is devoted to the analysis of devices for di-agnosing and protecting asynchronous motors from emergency conditions, which are caused by the asym-metry of the network voltage.
Устройства контроля, диагностики и защиты асинхронных двигателей при несимметрии напряжения питающей сети
Devices for monitoring, diagnosting and protecting asynchronous engines under asymmetry of network tensions
Keywords: асинхронні двигуни; напруга мережі живлення; електропривод; електрообладнання